tirsdag den 21. september 2010

Erbaviva

Vi er så heldige at vi forhandler den amerikanske kropsplejeserie Erbaviva. Erbviva blev grundlagt af Robin Brown og hans kone Anna Cirronis i 1996 for at tilbyde kommende mødre og babyer lækre produkter helt fri for alle skrappe og usunde tilsætningsstoffer og kemiske duftstoffer. I dag tilbyder de en bred vifte af luksus økologi til hele familien med bad, krop og ægte aromaterapi. De bruger kun den bedste kvalitet af økologiske og æteriske olier, og alle deres produkter er frisk lavet med kærlig omhu gennem alle faser af produktionen på deres egen fabrik i det sydlige Californien.
 

Vi elsker Erbaviva, og hele deres filosofi. http://www.erbaviva.com/


We love Fragile

Fragile har lavet en smuk kollektion denne vinter. Blandt andet er vi vilde med denne smukke kjole som lige nu er at finde i butikken.

Storksak

Den fantastisk pusletaske Storksak er tilbage i butikken. Denne lækre pusletaske i sort quiltet kalveskind og rå nitte-detaljer er et must-have for alle nybagte mødre, som elsker tasker. Med lang justérbare (og aftagelig) rem, så tasken bl.a. kan hænge på barnevognen og svinges over skulderen. Derudover inderholder den i vaskbart beige nylon interiør; pusleunderlag, termopose (holder varmt/koldt i op til 5 timer), lille pung m. lynlås og en masse rigtig gode lommer, som kan bruges til diverse småting (sutter, legesager, vaskeklude, osv). Og så kan den rumme en lap top! 

og nu også denne flotte variant i lizard