tirsdag den 26. oktober 2010

Vinterhud

Det er blevet rigtig koldt udenfor, og huden har derfor brug for ekstra pleje. Erbaviva har lavet Organic Baby Lip & Cheek Balm, et helt fantastisk produkt som afhjælper tørre læber, kinder og hænder. Den dufter godt, og er super nem at påføre. Den er et must i tasken.
Erbaviva har også lavet disse to skønne travel bags. 'Baby' travel kit og 'mommy to be' travel kit. Det er deres bedste produkter i mindre størrelser. En super gave ide til veninden der lige er blevet gravid eller lige har født.

torsdag den 14. oktober 2010

Skønne Preggie Pops

Der er ikke noget værre end morgenkvalme, men Preggie Pop Drops afhjælper både morgenkvalme, og tør mund og så giver de et hurtigt energi boost. De er lavet af 100% økologiske ingredienser, og har tre forskellige specielt udvalgte smagsvarianter. De smager dejligt gennem hele graviditeten, og er gode at have i tasken.

onsdag den 6. oktober 2010

Coloba

Vi har fået den super lækre ammepude og speltmadras fra Coloba. Det er produkter som er fremstillet med børnene og miljøet for øje. Alt er bæredygtigt, og funktionalitet, økologi, kvalitet, og enkelthed er essensen af Colobas produkter til børn.







Se hvordan speltmadras kan følger dit barn og læs mere på www.coloba.dk

Skøn smoothie og lækker supper

Når man er gravid og ammende er det vigtig med god nærende mad og drikke. Nu når efteråret nærmer sig er det lækkert med en bærsmoothie til at fylde vitamindepoterne op med. Vi er vilde med denne fra bogen 'sund mad til gravide og ammende'

2 dl frosne bær fx hindbær eller blåbær
1 dl mild fedtfattig yougurt og 1 spsk flormelis
el. 3 dl fedtfattig vaniljeyoghurt
Blend bærrene. Tilsæt yoghurt og bland sammen. Serveres straks i glas.


Kolde efterårsaftener kalder også på varme supper med sæsonen grønsager. Denne rodfrugtsuppe er et sikkert hit


til ca 4 personer
ca. 3/4 kg rensede rodfrugter, for eksempel 4 gulerødder, 1-2 pastinak, 1 stk knoldselleri
1 porre
1 l vand
2 terninger grønsagsbouillon
hvid peber
salt

Bogen 'Sund mad til gravide og ammende' kan købes i enula 9.