onsdag den 15. juni 2011

Er du hende? Eller kender du hende?

enula 9 søger salgsassistance. En sød og pligtopfyldende sælger til at hjælpe i butikken på Østerbro ca. 20 timer ugentligt med start d. 1. august 2011.
Du er mellem 25 og 45 år, er interesseret i mode og god kundeservice, og har gerne butikserfaring. Børn er ingen nødvendighed, men for os blot et plus, især hvis du også er en fleksible, glad og imødekommende person.

Kontakt Lotte på mail@enula9.dk for at høre nærmere. Send en email om dig selv og vedhæft et billede+CV. Eller kom forbi butikken med det og si' hej.

Vi glæder os til at møde dig.

lørdag den 11. juni 2011

Lækkert ammeundertøj

Man behøver ikke gå på kompromis med kvalitet og udseende når man skal have ammeundertøj. Amoralia laver lækre, behagelige og praktiske ammebh'er som sidder fantastisk.


Gravid yoga


Vi har fået den fantastisk yoga dvd fra Trine som ejer Yogini i butikken og på webshoppen. 

Her er lidt information om den:
Den er velegnet til alle niveauer – nybegyndere såvel som øvede
Dvd’en er sammensat af forskellige programmer, som du kan variere imellem alt efter energiniveau og tid. Nogle dage er alt hvad du orker måske den guidede afslapning og babymeditationen, men det skal du ikke kimse ad. Dit barn samt dit hormon- og nervesystem vil elske dig for det! Vigtigst af alt: Lyt til din krop og lav kun, hvad der føles rigtigt for dig.
Alt hvad du behøver for at kunne gå i gang er en yogamåtte eller et andet skridsikkert underlag, et par puder og måske et tæppe til afslapningen.