onsdag den 31. oktober 2012

Bobles

Herhjemme ELSKER vi bobles. Faktisk ligner det nogen gange at vores stue er en forhindringsbane.
Vi bruger dyrene som stole, taburetter, baner, og borde. Nyeste skud på stammen er bobles tæppet, motorikboldene og fisken. Dem har vi leget med i weekend med stor fornøjelse. Tæppet og boldene kan både bruges af store og små, og kan også tages med i bad. De er rigtig gode hvis man skal lære at gribe og kaste da de er lette og lidt bløde.

Hvis du eller en du kender også er vild med bobles så hold øje med bloggen, der kommer nemlig en konkurrence hvor man kan vinde det sæt Elma sidder med på det første billede: tæppe, 6 bolde og lille fisk i farver efter eget valg

Af Anne Sophie

tirsdag den 30. oktober 2012

Smuk kjole fra Ganni

Denne smukke kjole fra Ganni har vi i butikken og er et must-have her i vinteren. Den har en super elegant detalje i form af en smuk drapering fortil, hvilket også gør at den kan rumme en voksende mave.



Den har lange smalle ærmer, glamourøs dyb rygudkæring og rund bådudskæring fortil. Kjolen er foret, hvilket understøtter faldet i den dramatiske og raffinerede drapering på kjolens venstre side. Kvaliteten er tung uden at være tyk tilsat stretch, og det delikate miks af viskose og uld gør den ekstra lun.
Kr. 1299,-

Af Lotte

fredag den 26. oktober 2012

mormor.nu

Vi har de skønne varme veste og sokker fra mormor.nu i butikken, og de er perfekte nu hvor efterårets kulde melder sig.



Vest 325,- sokker 125,-

torsdag den 25. oktober 2012

Færøsk baby luksus!

Hvem vil ikke gerne være den lille baby, som kan putte sig i denne super lækre sovepose i 100% lammeskind fra færøske Óvitar... (Ja, jeg fristes til at sige: hvem vil ikke gerne være den mor, som putter sin baby ned i denne lækre sovepose!)
Det er kvinderne bag det hotte strikdesign Gudrun&Gudrun, som også kreere baby luksus mærket Óvitar, og de står altså blandt andet for denne sovepose, til at putte guldklumpen ned i klap - eller barnevognen, i den mørke kolde tid der venter os.



Sovepose i 100% lammeskind.

Af Lotte

onsdag den 24. oktober 2012

Boob fløjls jeans

Vi har fået de fedeste efterårsbukser til gravide. Super behagelige og bløde fløjlsbukser fra Boob. De sidder godt, og kan både bruges til hverdag og med et par stiletter



Boob bukser 599 kan købes her

Af Anne Sophie

tirsdag den 23. oktober 2012

Lun og dejlig ammebluse

Idag vil vi gerne slå et slag for Boobs skønne lys gråmelerede ammebluse. Den har et lækkert udtryk, fine detaljer og er en dejlig basis bluse i din vintergarderobe.

Blusen er lavet i en skøn, blød uld/lyocell blanding og har det karakteristiske amme tværsnit som Boob er så kendt for... Det fungerer bare!



Blusen koster 649,- kr og kan købes i vores webshop


Af Lotte

mandag den 22. oktober 2012

Vinder af oktober konkurrencen blev...

Så har vi trukket vinderen af vores oktober konkurrence, og vinderen blev:

Lise Demant


Lise har vundet en omgang forkælelse hos Zoneterapeut Lisbeth Hecksher til en værdi af 400,- kr.

Stort tillykke herfra!


Af Lotte

torsdag den 18. oktober 2012

Park Bio babybio

På Østerbrogade ligger den fineste gamle biograf - Park Bio. Den har hver fredag 1030 babybio, og det er super hyggeligt og meget afslappet. Selve biografen har ikke ændret sig i de 25 år jeg er kommet der og det er skønt for den er så charmerende.


Milestone Kort...

Hvem der bare kunne huske præcist hvornår baby smilte for første gang? Eller kunne sidde selv, eller tage de allerførste skridt?

Vi har fået de fineste Milestone Baby Cards i butikken. De kan hjælpe dig med at bevare og huske de helt særlige milepæle for altid. Gaveæsken indeholder 30 sødt illustrerede kort, med alle de vigtige milepæle i det lille barns liv. Du skal blot udfylde datoen og tage et billede af baby med det tilhørende kort, og så er dagen mindet for altid.






Den perfekte lille gave til enhver som venter sig, eller lige har fået en baby. Pris 149,- kr for en pakke med 30 kort.
Kortene er produceret i Holland og trykt på FSC godkendt karton, og trykt med Vega-Fast Ink: Speciel fremstillede farver baseret på vegetabilske olier, så de ikke belaster miljøet.


Af Lotte

onsdag den 17. oktober 2012

Self care store

Jeg er vild med Self Care Shop. Det er en fantastisk butik med god service, lækre produkter og masser af plads til barnevogn og børn. De har også en fuldstændig fantastisk kosmetolog. Efter jeg har mødt hende har jeg aldrig overvejet at gå andre steder hen. Hun kan give ansigtsbehandling så ens hud stråler, og kropsbehandlinger så skønne at man er afslappet flere dage efter. Forleden dag fik jeg en bodyscrub og Decléor Aroma Essential ansigtsbehandling og jeg er stadig høj af total forkælelse og afslapning. Ansigtsbehandlingen er speciel fordi de produkter der bliver brugt er tre gange stærkere end deres almindelig produkter. Man får massage med olier på både nakke, hals og ansigt og det var så rart at jeg faldt i søvn. Når man lige er blevet mor er det virkelig fedt med noget selvforkælelse, og nakkemassage er så rart når man sidder og ammer i mærkelige stillinger.
I hele oktober er der 15% på alle behandlinger hos kosmetolog Sia.

De forhandler REN som er mit ynglingsmærke, og mine favoritter lige nu er denne maske og denne serum. De giver træt hud et boost


Af Anne Sophie




mandag den 15. oktober 2012

Ammevenlig tunic fra Soft Gallery

Ugens style er denne skønne storternede tunic-skjorte fra Soft Gallery. Den har god volume og plads til en mave, og så er den også genial til at amme i, da man blot kan knappe skjorten ned. Brug evt. en Boob amme slimming-top inde under skjorten, som Anne-Sophie her på billedet.



Af Lotte

fredag den 12. oktober 2012

Ganni cardigan

Vi har fået Gannis skønne uld cardiganer i butikken. Det er en klassisker, og denne gang er de kommet i super fede efterårsfarver. De sidder godt og holder formen.


Cardigan 799,-
Af Anne Sophie

torsdag den 11. oktober 2012

Franske fristelser...

Blune er et skønt fransk mærke, som vi har hentet hjem til denne sæson. Deres skønne t-shirts og cardigans er pyntet med fine prints, påsætninger eller broderier, og kan nemt rumme en gravid mave.







Bag mærket Blune står 2 kreative franske kvinder. Sidste sommer lancerede de deres første tøj linie baseret på et koncept de kalder " MOODING" - en måde visuelt at erklære og udtrykke sit humør, sin sindstemning og sine følelser på.

AF Lotte

onsdag den 10. oktober 2012

Lollys Laundry silke kjole

Ugens look er til både gravide og ammende... og alle os kvinder der bare godt kan lide silke og dyreprint!

Den skønne silke tunic-kjole fra Lollys Laundry har masser af plads til en gravid mave, har knapper hele vejen ned, så du kan amme, og ser super skøn ud med en læderbælte i taljen, når maven er væk igen.


Prisen er 1599,-


Af Lotte

tirsdag den 9. oktober 2012

Konkurrence

Nu får du muligheden for at forkæle dig selv med en tur til Zoneterapeut Lisbeth Hecksher. Hvis du vinder kan du selv vælge enten en gravid behandling eller en mor og baby behandling. Lisbeth har specialiseret sig i gravide, baby'er og mødre og jeg kan varmt anbefale hende.
Hvis du vælger en gravid behandling kan det både være til at lindre graviditetsgener, men også til at sætte dig i gang hvis du er gået over tid. En mor og baby behandling hjælper din krop tilbage efter en fødsel og hjælpe babys system i gang.

Alt du skal gøre for at vinde er at like os på facebook, og skrive en kommentar til opslaget om konkurrencen. Vinderen trækkes mandag den 22. oktober.

En behandling varer 45 minutter og har en værdi á 400 kroner
Af Anne Sophie

mandag den 8. oktober 2012

Vinterfrakker til gravide...

Jeg har købt to rigtig fine vinterjakker fra Mama Licious hjem til denne sæson.

Den ene er en sort klassisk jakke i  en smuk jaquard vævet uld-blanding. Den har sorte blanke knapper, en høj krave til at slå op og lukke til og en bindebælte som giver lidt facon, når maven skal pakkes godt ind.
Prisen er 799,- kr og jakken fås i str. s, m, l og xl.





 
Den anden jakke en limousinen blandt Mama Licous vinterjakker! Det er en dyb navyblå jakke, som kan holde vinteren ude. Den er bl.a foret med ægte dun, har YKK lynlåse (de bedste!) og andre små gode diskrete detaljer. Både pelskanten (imiteret) og selve hætten kan lynes af hvis dette ønskes.
Prisen er 999,- kr og fås i str. s, m, l og xl






Af Lotte



fredag den 5. oktober 2012

Cashmere luffer og tørklæde fra Fnubbu

Fnubbu har lavet disse super lækre luffer og tørklæde i 100% cashmere. De er så bløde og smukke at man er sikker på at komme godt gennem vinteren.

Luffer 699 tørklæde 1349
Af Anne Sophie

onsdag den 3. oktober 2012

Den bedste ammetop - Boob slimming top

Jeg er fuldstændig vild med Boobs ammetop. Den sidder super godt (og stramt så den holder tingene på plads) og så er den så nem at amme i. Man slipper for at vise maveskind da den er dejlig lang, og den har en nem åbnefunktion. Den findes både i sort og hvid og kan både fåes i butikken og her

Af Anne Sophie

tirsdag den 2. oktober 2012

Muffins mod kvalme

Hjemme hos os laver vi tit mad efter Louise Bruuns skønne kogebøger Lækkermad og Lykkemad. Hun baserer opskrifterne på solide råvarer med fokus på kvalitet (og økologi.. dog uden at prædike) og med sin ernæringsterapeutiske viden, får læseren ofte et tip med på vejen om, hvad ingredienserne i den pågældende opskrift kan hjælpe med eller er gode for. 

Som for eksempel de her muffins jeg bagte forleden dag med bl.a. mandel mel, knuste hørfrø og kokosfedt... altså gode sunde fedtstoffer. Ifølge Louise kan sunde fedtstoffer være med til at mindske graviditetskvalmen. Noget hun selv erfarede, da hun midt i en ferie i Italien måtte tage hjem nogle dage for at deltage i den første del af uddannelsen til ernæringsterapeut. Louise fortæller:" Jeg var gravid med mit andet barn og havde sindsygt kvalme. Det første min lærer sagde til mig var, at jeg skulle have nogle flere fedtstoffer - så i den weekend spiste jeg olier, nødder, kerner, mayonnaise og avokado som aldrig før. Og jeg lyver ikke, når jeg siger, at min kvalme var væk, da jeg tog tilbage til Italien"



Til alle jer gravide med kvalme... Det er et forsøg værd. Og til alle os andre... uhm!


Af Lotte

mandag den 1. oktober 2012

Gudrun & Gudrun øko cardigan

I dette efterår kan vi endnu en gang nyde Gudrun & Gudruns lækre design og stjernemønstrede succes kollektion på kriminalbetjenten Sarah Lund i Forbrydelsen 3 på DR1 - men også hos enula 9.

Kollektionen med de stjerneformede mønstre er håndstikket af 100 % økologisk uld fra Færøerne. Den færøske uld har nogle unikke egenskaber, der skyldes, at fårene lever frit i bjergene hele året rundt. Ulden har en høj grad af naturlig olie, hvilket gør det færdige tøj meget vandafvisende og selvrensende. Den økologiske uld er hverken farvet eller behandlet med nogen former for kemikalier.

Cardiganen her er ikke special designet til gravide maver, men er ret fin stående åben som en lille jakke eller blot med et par  knapper lukket, så maven kan titte frem. Prisen for denne tidsløse klassiker: 2699,- kr 


Af Lotte