fredag den 28. juni 2013

Erbaviva Sunscreen ...

Det er nu du skal beskytte dig selv og dine kære mod sommersolens skarpe stråler.
Den økologiske kropsplejeserie Erbaviva, som vi forhandler i enula 9, har udviklet en helt igennem naturlig SPF 30 solcreme uden syntetiske ingredienser.


 

Erbaviva skriver: "A completely natural SPF 30 sunscreen with no synthetics provides 80 minutes of water resistant protection. UVA and UVB protection make this full spectrum sunscreen suitable and safe for all ages.
  • Lightly scented with organic Lavender and Chamomile essential oils
  • No nano-sized particles
  • Will not leave the skin with an unsightly painted white layer
  • Zinc Oxide is a naturally occurring mineral
  • SPF 30 is the hightest level of protection achievable without adding chemicals"
 
Pris kr. 199,-
 
AF Lotte

tirsdag den 25. juni 2013

Ugens gravide look... på udsalg

Denne skønne tunika-kjole er nu på udsalg i butikken. Den er sat ned med -40% til 780,- kr (fra 1300,-) Den er bare så fin ... enten som tunika over et par stramme bukser eller legging, eller som strandkjolen, der beskytter dig (og babyen i maven) mod de skrappe solstråler, men stadig giver dig luft og lethed.
 

 
 


 
 
Af Lotte

fredag den 21. juni 2013

Seraphine leggings

Da jeg var gravid (og også et stykke tid efter) levede jeg i mine seraphine leggings. De er så bløde og lækre, og også virkelig gode at lave yoga eller anden træning i. De er lavet i det blødeste bambusmateriale, og det var også Claudia Schiffers favorit da hun var gravid. De findes både i grå og sorte.



Af Anne Sophie
















Af Anne Sophie

torsdag den 20. juni 2013

enula 9 starter udsalg d. 21 juni kl.11

UDSALGET STARTER PÅ FREDAG D. 21 JUNI KL. 11.00 HOS ENULA 9.
 
KOM OG GØR ET KUP!


 
WEBSHOPPEN VIL BLIVE OPDATERET MED UDVALGTE UDSALGS VARER
I LØBET AF WEEKENDEN.
 
 
Af Lotte

onsdag den 19. juni 2013

Marmar Leosuit

Vi har fået den skønne, bløde leodragt fra marmar i butikken igen. Den er så fed at jeg seriøst overvejer om Wille vil hade mig resten af sit liv hvis jeg køber den til ham. Er leoprint forbeholdt piger? Den er jo så fed
Marmar leodragt 250,- fås både i det brune originale print og i den grå/sorte leo print.
 
Af Anne Sophie



tirsdag den 18. juni 2013

Ugens gravide look

Ugens look er den skønneste silkekjole fra det nye mærke YouandYou (1199,-) sat til et par rå leo leggings fra Marmar (399,-) Et look der nemt fungerer til hverdag og pænt brug.




 
Bæltet følger med kjolen, og markerer fint en gravid mave...


 
... og kjolen kan også nemt bruges efter graviditeten, når du skal til at amme...
 


 
Lidt lækkert til inderst inde; kropspleje i form af erbaviva mælkebad og slimming scrub
og Hanky Panky trusse og bh.
 
 
Af Lotte

fredag den 14. juni 2013

Essie sommer 2013

Jeg er vild med neglelak, og går aldrig ud uden. Der er meget debat om neglelak specielt under graviditet, men jeg vælger dem som er uden de ingredienser som man ved er skadelige og det er blandt andet Essie. Essie er uden de tre grimme kemikalier som er: formaldehyd og DBP, og Toluen. Jeg elsker at de findes i så mange farve, og lige nu er jeg i gang med deres sommerkollektion.
Favoritterne er Naughty Nautical

og Sunday Funday

Af Anne Sophie



onsdag den 12. juni 2013

Petit Bateau cardigan

Jeg er så glad for den sarte rosa top/cardigan fra Petit Bateau. Den er blød og let, og er også god både til når man har mave og til at amme i.

Petit Bateau cardigan 499

Her sammen med Kokoon silkebuks 1699 og tkees kliplapper 495. Og Wille som hygger sig i butikkens vindue.
Af Anne Sophie

Tkees

Vi ELSKER tkees. Pæne, bløde, lækre læder klipklapper som man kan gå mange kilometer i, og så holder de så godt! Jeg gik hele sidste forår og sommer i mine og de er stadig ligeså pæne som da jeg købte dem.

Jeg har de grå og overvejer seriøst de nude, så fine til brune fødder.
Og det er ikke kun mig der er vild med dem

 Tkees 495
Af Anne Sophie

tirsdag den 11. juni 2013

Gæsteblog: MODERLIV.DK

Vi byder velkommen til vores nye gæstebloggere fra sitet Moderliv.dk. Kvinderne bag Moderliv, Gitte Reck-Magnussen og Nanna Cathrine Olesen, er begge jordemødre med en drøm om at forene deres store viden som jordemødre med deres interesse for design, kvalitet og æstetik. 
På Moderliv.dk kan du bl.a. få besvaret dine spm. om graviditet og fødsel, få ammerådgivning, tjekke skønne sager ud inden for tøj og interiør til dig og dine børn, få info om gode steder og oplevelser for familien og blive inspireret af de skønne madopskrifter, som kokken Louisa Lorang deler med os.
Alt i alt et super interessant, lækkert og inspirerende indspark til hverdagen!

God fornøjelse med læsningen - også her på bloggen. Her kommer deres første indlæg:
 

Overgiv dig til ammeriet



 
 
Vi har alle oplevet det. Følelsen af at blive bombarderet med informationer, anbefalinger, ny viden og en gang imellem endda forbud. Det ene øjeblik skal vi holde os fra dit, og kort efter er dat også skadeligt. Det er ikke altid nemt at finde ud af, hvad man skal tro på. Specielt indenfor sundhedssystemet bliver vi hele tiden anbefalet, opfordret eller frarådt ting.

Det er bestemt ikke anderledes for gravide kvinder og nybagte mødre. Under graviditeten er der en lang række kostråd, som man forventes at sætte sig ind i. Og når man har født, er det ikke kun en selv, man er ansvarlig for, men også et lille nyt liv. Der er anbefalinger for badning, søvn, pusling og selvfølgelig også for amning.

Og amningen er nok det, der fylder mest for de fleste nybagte mødre. Hvor, hvordan, hvor ofte og hvor meget? Den korte tid vi tilbringer på hospitalet efter fødslen, får vi hjælp og rådgivning fra ammekyndige jordemødre. Men det er ofte ikke nok. Vi har stadig mange spørgsmål og meget usikkerhed i forhold til amning, når vi tager hjem fra hospitalet.

Måske det bliver lidt nemmere fremover? Sidste efterår skete der nemlig noget, som har fået betydning for mange danske jordemødres måde at formidle deres ammeviden på. Den sydafrikanske læge Nils Bergman gæstede Danmark og talte om amning og ammeanbefalinger. Det han sagde var på en gang vildt spændende og nyt, men samtidig også noget vi allerede vidste. Hans pointe var et opgør med de ammeanbefalinger, der opfordrer kvinder til at amme hver 3-4 time. Ifølge Bergman skal nyfødte ammes, så snart de viser tegn på sult eller suttelyst, hvilket ofte vil betyde amning med intervaller på helt ned til 1-2 timer. Egentligt er der i Danmark ikke noget nyt i Bergmans anbefalinger, for også Sundhedsstyrelsen anbefaler nemlig, at nyfødte børn ammes efter behov og minimum 6-8 gange i døgnet. Dette er bare desværre af mange blevet misforstået som, at anbefalingen var at amme hver 3-4 time. Måske skyldes det vores generations behov for at kunne sætte ting i system og orden? Vi er måske blevet så vant til at lade os styre og guide, at modet - til at mærke efter og stole på vores egne evner til at vide, hvad der er det bedste for netop os og vores børn - svækkes.

Bergman anbefaler nybagte mødre at overgive sig til ammeriet. I starten skal barnet lægges hyppigt til, være tæt ved sin mor, selv styre hyppighed og varighed. Et barn, der vil spise med intervaller på 1-2 timer, er helt normalt, og det er moderen også. Det er ikke et tegn på at barnet ikke får nok. En babymave kan nemlig i starten ikke rumme mere end omkring 20 ml. og bliver derfor også hurtigt tom. Babyens blodsukker vil derefter begynde at falde og ja, så er det altså tid til næste måltid.

Babyer er ikke ens og kan ikke forventes at passe ind i et standard system. Der er jo som regel ikke meget rytme eller regelmæssighed i starten, det ved enhver mor. Derfor bliver vi nødt til selv at tage ansvar. Turde se, turde føle, turde vurdere vores barn. Vi skal være villige til at overgive os til et par måneder, hvor baby fylder meget. Acceptere at amningerne tager tid. Den gode start er nemlig en investering i fremtiden.

Moderliv

Psst: Hvis du vil vide mere om amning så læs med på Moderliv.dk. Midt i Juni kommer vores nye store ammetema på.



fredag den 7. juni 2013

Skodsborg kurhotel

Min mand og jeg havde 4 års bryllupsdag i søndags, og dagen blev tilbragt på Skodsborg Kurhotel. Vi var på Spa Adventure, der er et sparitual med 12 varme og kolde oplevelser og er baseret på de teknikker, som Skodsborgs grundlægger Carl Ottosen skabte. Det var en super god oplevelse, og rigtig sjovt at gå rundt til de forskellige oplevelser sammen. Spaet er designet af Henning Larsen, og det er gennemført og lækkert.


Efter de 2 timers spa adventure satte vi os på Skodsborgs restaurant og fik fantastisk mad

  Kyllinge ballotine med estragon & løg
 Urtegris fra Grambogård med syltede løg BBQ & grillede grønsager 

Jeg kan varmt anbefale Skodsborg kurhotel, og spa adventure. Det er også en oplagt ting at gøre med veninderne.
Husk også Skodsborg tilbyder babysvømning i disse fantastiske omgivelser.
Af Anne Sophie




torsdag den 6. juni 2013

Månedens mor

Juni måneds mor er Camilla.
 

Lidt om dig

Camilla, 34 år, kæreste med Mikkel – bor i Søborg. Arbejdede før morskabet med tv-produktion som regissør på Aftenshowet. Men har efter Selma er kommet til verden besluttet at være mere hjemme om aftenen. Så det er deskjob for et stykke tid, med koordinering af superfede skolefotos for RosenfeldtNielsen.dk.

 

Det bedste ved at være gravid – og det værste?


Selma var mange år undervejs, så jeg var ultrasuperlykkelig, da der endelig var gevinst i maven!!! Jeg havde også en ret nem graviditet uden de store gener. Men det var svært, at ens krop langsomt men sikkert blev overtaget af en anden. Hvor man altid, selv har kunnet styre det meste, var det en udfordring, at have svært ved at tage strømper på etc. Selvfølgelig var jeg lykkelig og glad, da jeg mærkede liv, men det var altså også en lidt syret oplevelse. Jeg tror først det gik op for mig rigtigt, da hun var kommet ud. Banke-på-fasen, var ikke helt fantastisk for mig J

 

Hvad er det bedste tip, du har fået om graviditet og det at blive mor?

Jeg fik ret tidligt at vide, at jeg skulle huske, at det altid var mig der var eksperten på mit barn. At det var min intuition der var den stærkeste. Så alle dejlige råd jeg har fået, har jeg brugt som et skønt opslagsværk. Men det er mig, der er kaptajn, og ved hvad der er bedst. Det giver en ro, at man ikke skal følge nye strømninger hver og hver anden dag J Som gravid, var jeg superglad for fødselsforberedende yoga hos yogakompagniet.dk og zoneterapi hos Lisbeth Hecksher, som jeg faktisk også har haft Selma med hos flere gange – super fantastisk!

Din yndlings beklædningsdel som gravid/ammende ?


En god amme-bh, jeg har en forholdsvis stor barm, og det har bare været helt uundværligt for mig. Jeg har været rigtig glad for Amoralias blondebh fra Enula 9, så jeg også følte mig feminin imens jeg har været omvandrende madkasse…

 

Beskriv en god søndag?


Altså lige nu, hvor søvnen desværre (efter 11 mdr.) ikke er ordentlig etableret, krydser jeg hver aften fingre for mere og mere sammenhængende søvn… Så lige nu, sætter jeg sådan pris på rolige søndage, med dejlig morgenmad, og hyggehyggehygge og masser af leg. Og det er så fedt, at solen kigger frem nu, så man kan hygge sig i haven. Ellers elsker jeg besøg, udflugter og dejlig mad (jeg kan virkelig godt lide god mad!!! ;) )

 

Hvad er dit yndlingssted for børn – og hvorfor?


Svømmehallen – vi har simpelthen været så glade for at gå til babysvømning. Det giver en nærhed og er et fantastisk element at mødes i. Ellers har jeg ikke været så meget ude endnu. Vi er næsten lige startet i vuggestue – en fantastisk én. Men så er lillepigen, altså også fyldt op med indtryk. Og i vores vuggestue, er der tilknyttet et minilandbrug, så vi kigger på geder, ponyer, høns og får, næsten hver dag. Men jeg glæder mig til at tage i Zoo med hende. Måske vi skulle gøre det i weekenden….

 

Har du et tip, du vil give videre til andre mødre/kommende mødre?

Lyt til dig selv, og gør det, der gør dig til den bedste mor!
 
 
 
 

onsdag den 5. juni 2013

Poppy Rose mobilholder og suttekæder

Vi har fået super fede suttekæder og mobilholdere i butikken. De er lavet i det fineste libertystof, og findes i mange fine varianter.



Se hvor fint de hænger i butikken. Toppen fra Petit Bateau er i øvrigt min ynglings top for tiden. Der er knapper hele vejen ned så den er også god at amme i.

Mobilholder 200


Suttekæder 99
Af Anne Sophie


tirsdag den 4. juni 2013

Ugens look

Ugens look er et sæt med et dejligt lækkert og afslappet look. Den fine, fine silke tee fra Kokoon (læs mere om Kokoon her )og et par skønne gråmelerede sweatpants med smalle ben, gode læg og snører i linningen fra det nye danske mærke You and You (læs mere her ). Vi ville hoppe i et par skønne sorte rem-sandaler fra Ganni og nyde lyden af den lille sølv bola på mavsen ;O)...






Af Lotte