fredag den 29. november 2013

Vinder af konkurrencen om Mamalicious vinterjakke

Vinderen af den super lækre vinterjakke fra mamalicious er

Ditte Lank Jensen

Mange gange tillykke, vi håber du bliver glad for den. Send en email til lotte@enula9.dk

mandag den 25. november 2013

Lucky Boy Sunday Bubble

Vi er helt vilde med denne smukke og fortryllende snekugle med smuk guld glimmer. Den pynter både på børneværelset og i stuen, og så har den de fineste ting skrevet på foden.


Lucky Boy Sunday bubble 299,-
Af Anne Sophie

torsdag den 21. november 2013

VIND EN VARM FRAKKE FRA MAMALICIOUS

Det er blevet koldt udenfor og I skal forkæles! Derfor udlodder vi i samarbejde med Mamalicious en skøn varm vinterfrakke i str. medium fra deres seneste AW13 kollektion. Faktisk er det en "one of", idet du ikke kan købe denne model i sort i butikkerne. Den er mat sort og har bindebånd i siden (både indvendig og udvendig), så man nemt kan holde sig varm. Desuden er der en skøn høj krave som kan lynes til og beskytte mod blæst og kulde.


Det eneste du skal gøre er, at like dette indlæg på vores Facebook side - og deler du, er det kun extra dejligt! Vinderen bliver  udtrukket fredag d. 29/11-13, så kig herind forbi bloggen igen for, at se om du har vundet.


Vind denne sorte vinterfrakke i str. medium

Af Lotte



mandag den 18. november 2013

Storksak Caroline

Vi har fået den fantastisk smukke Caroline pusletaske fra Storksak i butikken og på webshoppen. Både i sort læder, grå læder, sort nylon og den smukkeste blå læder. Vi elsker Storksak fordi de udover at være flotte er helt vildt praktiske og kan bruges efter baby som almindelig taske. Hold øje med bloggen, der kommer en konkurrence om at vinde denne taske snart ; )

 Den smukke blå i læder 2599,-
 Den sorte i læder 2599,-
 Den sort i nylon 1349,-
Sådan ser den ud indeni, masser af plads og små rum.
Af Anne Sophie

søndag den 3. november 2013

Bløde mama bukser....


Bløde bukser er vidunderlige at have på - både som gravid og efter fødslen. Se her et lille udsnit af dem vi tilbyder i efteråret 13. Du kan få dem alle både i butikken og på vores nye webshop.
Skøn blød sort buks m. bindebånd, 599,- kr



Lækker sweatblød buks fra ML, 229,- kr


Skøn grøn buks, 399,- kr
Burgundy buks m. elastik linning fra Lollys Laundry, 599,- kr


Af Lotte